Fodterapi

Vores lyse og venlige klinik er indrettet med alle moderne faciliteter –
er handicapvenlig og beliggende på Sorøvej i Slagelse østbyen.

Vi tilbyder fodterapi i Slagelse

Hos Østbyens Fodterapi tilbyder vi fodterapi i Slagelse. Vi er Statsautoriserede fodterapeuter og professionelle behandlere af alle slags fødder. Desuden er vi Danmarks eneste autoriserede behandlere af fodproblemer. Har du bare lyst til forkæle dig selv og dine fødder, er vi der også for dig. Fodterapeutens autorisation er lig med et blåt stempel fra Sundhedsstyrelsen. Det giver dig garanti for den bedste behandling. Alle statsaut. fodterapeuter har nøjagtig samme uddannelse og tilbyder derfor samme professionelle behandling, uanset om de har ydernummer eller ej.

Tilskud til fodterapi i Slagelse

Du kan få tilskud til fodbehandling, indlæg mv. hos en statsaut. fodterapeut, hvis du er medlem af “danmark” gruppe 1 eller 2. Læs mere om tilskuddet på hjemmesiden: Sygeforsikringen “danmark”. Lider du af diabetes, nedgroede negle, svær leddegigt eller arvæv, kan du desuden få tilskud via en henvisning fra din læge.

fodterapi slagelse med tilskud

God at vide om fodterapi i Slagelse

Du skal dog være opmærksom på, at du kun kan få tilskud til behandling hos de statsaut. fodterapeuter, som har et ydernummer. Klinikken har desværre p.t. ikke ydernummer. For diabetes se på diabetesforeningens hjemmeside

Som pensionist kan man ofte opnå helbredstillæg – kontakt derfor din kommune og få mere information. I de fleste tilfælde kan du få besked med det samme, – kommunen yder op til 85% i tilskud. Mere information på www.slagelse.dk under borgerservice.

Her laver der indlaeg i slagelse til fodder