Fodindlæg

Vores lyse og venlige klinik er indrettet med alle moderne faciliteter –
er handicapvenlig og beliggende på Sorøvej i Slagelse østbyen.

Indlæg i Slagelse til dine fødder

Mange dansker har brug for indlæg til deres fødder for at afhjælpe forskellige fodproblemer. Et indlæg vil have muligheden for at rette op på de eventuelle skævheder i foden. Dermed vil det have mulighed for at reducere dine risici for skader og smerter. På både krop og sjæl.

Hvis du gør brug af indlægssåler i dine sko, kan det også hjælpe dig med at korrigere din fodstilling. Derudover kan det også hjælpe med at aflaste, samt give støtte til dine fødder. Hvis du skulle være i tvivl om et fodindlæg vil hjælpe dig. Eller ikke ved hvilket indlæg der skulle passe til dig og dine fodproblemer. Så er du altid velkommen til at kontakte os og få en tid så vi kan afhjælpe dig og dine fødder med den rigtige behandling.

Individuelt tilpassede indlæg til dine fødder

Har du smerter i

  • Knæ
  • Hæl
  • Forfod
  • Skinneben
  • Akillessene

Så lad os tage en dialog og find ud af om du har behov for et individuelt tilpasset fodindlæg, til at afhjælpe dig med dine fodproblemer. Kan vi hjælpe dig med et individuelt tilpassede indlæg fra FORMTHOTICS i en egnet sko. Forundersøgelse, fremstilling og kontrol af indlæg er inkl. I prisen.

Se prisliste
Her laver der indlaeg i slagelse til fodder